Verpakken

Kleinpak

In overleg met onze partners en klanten zoeken we altijd naar passende mogelijkheden om tomaten te verpakken en gehele programma’s  in te vullen.

Op dagelijkse basis houden we contact omtrent voorraadbeheer, kwaliteit en transport. Doordat we flexibel zijn en het verpakkingsproces volledig coördineren,  kunnen wij onze klanten en partners maximaal ontzorgen.

1 kg pulp verpakking
4 pack zonder schaal
6 pack zonder schaal
6 pack
250 gram
Cherry

Grootverpakking

Naast maatwerk met betrekking tot klantspecifieke wensen en ons eigen huismerk Nexture, bieden we eveneens grootverpakkingen aan, vraag ons naar de mogelijkheden en gewenste soorten omverpakkingen (fust: EPS, IFCO, etc.).

Nexture

De beste en mooiste tros-, pruim- en ronde tomaten van Duijvestijn Tomaten worden verkocht onder het kwaliteitsmerk Nexture. Deze worden door LogiFour verpakt en aangeboden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Biobased verpakking (weg)

Wilt u zich onderscheiden en milieuvriendelijk verpakken? Dan bent u bij LogiFour aan het juiste adres! Naast de reguliere verpakkingen bieden we ook unieke verpakkingen aan op basis van tomatenstengels van onze eigen tomatenplanten. Hiermee worden de grondstoffen maximaal hergebruikt en wordt bijgedragen aan de circulaire economie.

Aan het einde van iedere tomatenteelt blijven er bladeren en stengels van de tomatenplant over. Dit biologische restmateriaal wordt in combinatie met oude papiervezels verwerkt tot massiefkarton.
Door het gebruik van tomatenvezels hoeven er minder houtvezels gebruikt te worden voor de vervaardiging van de verpakking, welke ook recyclebaar is.