Over ons

LogiFour

LogiFour is het verpakkingsbedrijf van Duijvestijn Tomaten, gespecialiseerd in het sorteren, verpakken en verzendklaar maken van diverse soorten vruchtgroenten, waaronder (primair) tomaten. Het bedrijf is in 2001 opgericht om het sorteren en verpakken van diverse soorten tomaten in eigen beheer te hebben en zo efficiënt en flexibel in te kunnen spelen op de vraag van de klant.

Verpakken
Doordat de productie, sortering en (klein)verpakking van tomaten op 1 locatie plaatsvindt, zijn wij buitengewoon flexibel en is er veel mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Diensten
Naast het verpakken van tomaten, bieden wij ook de mogelijkheid om op- en overslag werkzaamheden van diverse soorten vruchtgroente te verzorgen, evenals uitgebreide kwaliteitscontroles.

Vacatures

Ons bedrijf groeit snel en daarom zoeken we gedreven mensen die met ons mee willen groeien. Wij zijn een informele, platte organisatie waar jouw ideeën het verschil kunnen maken. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te doen wat bij je past. Ben jij nieuwsgierig, leergierig en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is werken bij LogiFour of een van haar partners misschien wat voor jou! Bekijk al onze actuele vacatures via onderstaande knop.
(Je wordt doorgestuurd naar de vacaturepagina van Duijvestijn Tomaten).

Ons team

Jonne Versteeg

General Manager

Peter Duijvestijn

Operationeel Adviseur

Tom de Jong

Teamleider Operationeel

Marton bij de Vaate

Manager Supply Chain

Arjan van Ettinger

QC/ Projects Coördinator

Richard Perlee

Facilitair Coördinator

Nick Blaauw

Coördinator Bedrijfsbureau

Max Oosterom

Teamleider Operationeel
LogiNext

Missie en visie

Wat wij belangrijk vinden

Missie

Wij zijn een professioneel bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en logistieke diensten levert aan diverse eindklanten. 

Visie

De klant en zijn behoefte staan altijd centraal. Door proactief mee te denken met onze partners, kunnen wij maatwerk bieden. Brede marktkennis, bijbehorende wettelijke certificaten en een bestaand intensief logistiek netwerk, maakt ons een betrouwbare verpakkingspartner voor zowel kleine- als grote volumes.

Onze kernwaarden

We hebben onze identiteit, missie  en visie vertaald in een drietal kernwaarden. Dat zijn de belangrijkste waarden van ons bedrijf en laten zien waar wij voor staan en uit willen stralen in alles wat we doen.

Kwaliteit

Het nastreven van de hoogste haalbare kwaliteit van onze producten en diensten is wat ons elke dag drijft. Op zowel order- als productniveau voeren wij diverse kwaliteitscontroles uit en stemmen onze logistieke processen nauwkeurig af op onze hoge kwaliteitsnormen. Om onze producten tijdig en in de juiste staat bij onze klanten te krijgen, maken we gebruik van geavanceerde technologieën en streven we er voortdurend naar om onze processen te verbeteren.

Klantgericht

Wij zetten wij ons elke dag 100% in om onze klanten en partners optimaal te ontzorgen. De klant en zijn behoefte staan hierbij altijd centraal. Wij hechten veel waarde aan open communicatie en denken proactief mee. De waardering daarvoor vinden wij terug in langdurige en duurzame relaties met onze partners en klanten.

Kennis

Door onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring kunnen we onze klanten en partners op maat gemaakte (verpakkings)oplossingen bieden en desgewenst (een deel van) het logistieke proces overnemen. Ook zetten we onze kennis in om de samenwerking te optimaliseren. Door de korte schakels in het logistieke proces kunnen we snel reageren op veranderingen in de (markt)vraag. We zijn flexibel en begrijpen de behoeften van onze klanten, waardoor we oplossingen kunnen bieden die naadloos aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Certificaten

Kwaliteit staat bij LogiFour voorop, net als duurzaamheid en goed werkgeverschap. Om dit te borgen beschikken we over een aantal certificaten die elk jaar opnieuw worden getoetst. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat we voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid, traceerbaarheid, milieu, arbeidsomstandigheden, veiligheid en hygiëne.

BRCGS Logo
IFS
PlanetProof_Fine_RGB-1024x1024
GLOBALGAP.
Grasp
Nurture
Smeta
qs-pruef-verlauf-4c-eng-ergaenzung
Leaf