Diensten

Op- en overslag

LogiFour is uitgerust om logistieke processen geheel te ontzorgen en daarbij op- en overslag werkzaamheden van diverse soorten vruchtgroenten uit te voeren. Zo kunnen we administratieve taken overnemen, uitgebreide kwaliteitscontroles uitvoeren en orders gereed maken voor verzending, voorzien van de juiste labels en stickers.

We bespreken graag de mogelijkheden

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom voeren we op klant- en orderniveau diverse controles uit. Van zowel binnenkomende als uitgaande orders maken we gedetailleerde keurrapporten, voorzien van foto’s en specificaties conform geldende regelgeving. Heeft u specifieke wensen? We gaan graag met u in gesprek.
Daarnaast voeren we verschillende houdbaarheidstesten uit om de kwaliteit van het product te monitoren en kunnen we ook na levering steekproefsgewijs de kwaliteit van de tomaten controleren.

Sorteren

LogiFour ontvangt dagelijks verse tomaten van Duijvestijn Tomaten. Na de eerste kwaliteitscontrole worden de tomaten gesorteerd op maat, kleur, gewicht en stuks per colli. Onze sorteermachine creëert een volledige 3D weergave waarmee we de kenmerken van elke afzonderlijke tomaat heel nauwkleurig kunnen detecteren. Op deze manier kunnen we op elke gewenste maat en/of verpakking sorteren. Na het sorteren worden de volle dozen automatisch op een pallet geplaats en klaargezet voor directe verzending of om volgens klantspecificaties te worden verpakt.